Hiše, apartmaji in sobe

Hiša Ida

Vila Kosca

Kmetija Čož

NiceRanch

Farm stay Ana

The house in the valley

Dom Vita

Apartma Zynga

Počitniška hiša Gujžina holidays

Brunarica Temenica

Apartma Tina

Hiša Ida

V čudoviti vasici Stična, v središču dolenjskih lepot, se  nahaja  Hiša Ida. Ime je dobila v čast mame Ide, vsi apartmaji pa po njenih sestrah. Pridih zgodovine, domačnosti, zelene pravljice, ki jo obkroža in kombinacija komfortnih apartmajev, ki so gostom na voljo, je vse kar potrebujejo za čudovit in brezskrben oddih. Predstavlja tudi izjemno izhodišče za popotovanja in raziskovanja naše lepe Dolenjske. V Hiši Ida je na voljo 6 duplex apartmajev in romantična lesena hiška na vrtu.

Vse enote so popolnoma opremljene, klimatizirane, z brezplačnim privatnim parkiriščem, brezplačnim internetom. Urejeno posestvo ponuja gostom prelepe kotičke in paviljone za uživanje na prostem in velik vrt, obdan z zelenjem in ovčkami za ogrado.

Apartmaji Hiša Ida so primerni za družine, pare ali poslovne goste. V sodelovanju z lokalnimi ponudniki, gostom z velikim navdušenjem promovirajo in ponujajo oglede izjemnih lokalnih kulturnih in naravnih znamenitosti, popotovanja z električnimi kolesi v krogu občine in širše, rafting po reki Krki, raziskovanja pohodniških poti. Naša regija  ponuja izjemno veliko in vsi, tako domači kot tuji gostje, so enostavno navdušeni ter se vsi poslovijo v želji, da pridejo spet. In to je moto, ki  žene s polno močjo v nadaljnji razvoj in še višjo kvaliteto, z željo, da zasijejo naši kraji v takem izjemnem siju, kot si ga zaslužijo.

Namestitev ponujajo v 6 apartmajih (skupno 25 ležišč).

NASLOV: Stična 27, Ivančna Gorica
KONTAKT: +386 (0)31 372 777, jamaflets@gmail.com
SPLETNA STRAN: www.hisa-ida.com
FB: Apartmaji Hiša Ida

Vila Kosca

Nastanitev Vila Kosca se nahaja v Dednem Dolu in ponuja vrt, opremo za peko na žaru in brezplačen WI-FI. Vse sobe nudijo kuhinjo in zasebno kopalnico. Vse imajo dostop do atrija.

Sobe nudijo klimatsko napravo, pomivalni stroj, mikrovalovno pečico, grelnik za vodo, prho, sušilec za lase in garderobno omaro. V sobah je na voljo hladilnik.

V nastanitvi se lahko sprostite na terasi za sončenje. V okolici nastanitve Vila Kosca lahko med drugim uživate v smučanju.

Vila Kosca ponuja nastanitev v dveh apartmajih za 7 in 8 oseb (skupno 15 oseb). Nastanitev je primerna za večje skupine in družine.

NASLOV: Stari trg 13, Dedni dol
KONTAKT: +386 (0)41 691 356, +386 (0)41 395 754
BOOKING: https://www.booking.com/hotel/si/vila-kosca-house-for-rent.sl.html

Kmetija Čož ‒ Luxury holidays Home with hot tub

Posebnost Kmetije Čož je počitniška hiška za do 7 oseb, ki leži 100 metrov od vasi, v naravnem okolju na nadmorski višini 700 m. Hiša ima masažno kad – jacuzzi, finsko in infrardečo savno. Izberete lahko tudi wellness paket Romantika s 3-urnim razvajanjem med masažnimi mehurčki ob soju svečk, šampanjcu in sadju.

V domači trgovinici lahko kupite torte, potice, piškote in druge domače dobrote različnih oblik in okusov po naročilu.

NASLOV: Leskovec 22b, Višnja Gora
KONTAKT: +386 (0)31 296 243, ana.coz09@gmail.com
FACEBOOK: Kmetija Čož
BOOKING: https://www.booking.com/hotel/si/luxury-holiday-home-with-jacuzzi.sl.html

NiceRanch

NiceRanch se nahaja na koncu male vasice Trnovice nad Hrastovim Dolom. Sredi neokrnjene narave, na gričku s krasnim razgledom ter številno živalsko druščino.

Na ranču bodo v začetku leta 2021 ponudili lično urejen apartma za 2+2 osebi. Namenjen bo gostom, ki si želijo prijetne individualne nastanitve, cenijo neokrnjeno naravo in si ob tem želijo aktivnega preživljanja prostega časa.

Aktivnosti na ranču pa ne bodo nudili le tistim, ki so tu nastanjeni, temveč nameravajo prostor razvijati za potrebe raznih dnevnih delavnic, tečajev in druženj na temo rokodelstva, kulinarike in konjev. Želijo si, da bi prostoru dušo vdihnilo čim več različnih ustvarjacev, ki bi jih Trnovica povezovala in dala možnost predstavitve čim širši publiki.

NASLOV: Trnovica, Šentvid pri Stični
KONTAKT: +386 (0)41 946 649, info@niceranch.si
FB: NiceRanch

Farm stay Ana

Nastanitev Farm Stay Ana ponuja dva apartmaja za štiri osebe. Število ležišč je 8.

Locirana sta na Leskovcu nad Višnjo Goro, v neposredni bližini konjskega ranča, nogometnega in športnega igrišča, hkrati pa kmetija predstavlja dobro izhodišče za pohodništvo in kolesarstvo.

NASLOV: Leskovec 23, Višnja Gora
KONTAKT: +386 (0)31 283 626, +386 (0)31 296 243, Ana.coz09@gmail.com
SPLETNA STRAN: https://www.apartmaji-coz.si/
FB: Kmetija Čož
BOOKING: https://www.booking.com/hotel/si/apartment-ana-1.sl.html

The house in the valley

»The house in the valley« je locirana blizu glavnega mesta Ljubljana,  štiri minute oddaljena od avtoceste v mirni, zeleni dolini Kosce. Primerna je za ljudi, ki obožujejo naravo, so aktivni in uživajo v miru in petju ptic. Hiša je udobno opremljena in predstavlja dobro izhodišče za pohodništvo in kolesarstvo.  Na razpolago imate pokrito teraso, letno kuhinjo z žarom, odprtim ognjiščem za uživanje v poletnih večerih in otroška igrala. Lahko si izposodite kolesa za odrasle in otroke. Pozimi se gostje lahko razvajajo v udobni dnevni sobi s kaminom.

Oddajamo hišico za 6 oseb (+ otroška postelja) v počitniške namene.

NASLOV: Stari trg 43, Višnja Gora
KONTAKT: +386 (0)31 263 283, aleska.pernarcic@gmail.com
AIRBNB: https://www.airbnb.si/rooms/

Dom Vita

Dom Vita v Stični je nastanitev, primerna za večje skupine, družine, prijatelje in sodelavce. Lokacija Doma Vita je 3 km od avtoceste, nudi tudi veliko parkirišče.

Gostje si lahko postrežejo s svežim sadjem iz dreves, poleg tega pa so v bližini kmetije, kjer je možno kupiti lokalne pridelke.

Ponujajo 17 ležišč v hiši s sedmimi sobami.

NASLOV: Stična 132, Ivančna Gorica
KONTAKT: +386 (0)70 799 799
SPLETNA STRAN: http://www.domvita.eu/rooms.html
BOOKING: https://www.booking.com/hotel/si/dom-vita-sticna.sl.html

Apartma Zynga

Nastanitev APARTMENT ZYNGA ‒ STUD FARM se nahaja v Šentvidu pri Stični in ponuja brezplačen WI-FI ter pogled na vrt. Na voljo je tudi brezplačno zasebno parkirišče.

Apartma vključuje 2 spalnici, kabelsko TV z ravnim zaslonom, opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in hladilnikom, pralni stroj ter 1 kopalnico s prho. Apartma ponuja 6 ležišč.

Okolica je odlična za pohodništvo in ribolov.

NASLOV: Pristavlja vas 19, Šentvid pri Stični
KONTAKT: +386 (0)41 752 633, tomaz.kosak69@gmail.com
BOOKING: https://www.booking.com/hotel/si/apartment-zynga-stud-farm-sentvid-pri-sticni1.sl.html

Počitniška hiša Gujžina holidays

Gujžina holidays je prenovljena počitniška hiša.

Ponujajo 4 nastanitve na mirni lokaciji z odlično izhodiščno točko za kolesarske in pohodniške poti. Nudijo tudi zaseben bazen, teraso ter pogled na bazen. Na voljo sta tudi brezplačen WI-FI in zasebno parkirišče.

Počitniška hiša vključuje 2 spalnici, satelitsko TV z ravnim zaslonom, opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico, pralni stroj ter 2 kopalnici s prho.

NASLOV: Kriška vas 50, Višnja Gora
BOOKING: https://www.booking.com/hotel/si/kriska-vas-gujzina-holidays

Brunarica Temenica

Brunarica Temenica je locirana na območju, ki je znano kot prvo vinorodno območje v bližini glavnega mesta Ljubljane. Poleg številnih pohodniških in sprehajalnih poti si v neposredni okolici lahko ogledate mnoge lokalne znamenitosti. Tudi glavno mesto Slovenije in prestolnica Dolenjske sta le streljaj od lokacije.

Hiša ponuja dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, kopalnico v mansardi pa dve spalnici z galerijo in garderobo, kar omogoča kakovostno bivanje za 6 oseb. Na zunanjem delu sta tudi prostorni terasi z vročo kopeljo.

NASLOV: Temenica 87, Šentvid pri Stični
KONTAKT: +386 (0)40 389 228, gsavicc@gmail.com

Apartma Tina

Apartma Tina se nahaja v Šentvidu pri Stični in ponuja vrt, opremo za peko na žaru ter teraso. Uživate lahko v razgledu na vrt.

Enota obsega 3 spalnice, 1 kopalnico s kadjo ter opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico. Na voljo sta tudi kabelska TV z ravnim zaslonom in pralni stroj.

Apartma ima na razpolago 3 spalnice.

NASLOV: Šentvid pri Stični 26a, Šentvid pri Stični
KONTAKT: +386 (0)41 729 592, 01 7800 066, tina.26@gmail.com
BOOKING: https://www.booking.com/hotel/si/apartma-tina-sentvid-pri-sticni.sl.html