POČITNICE NA JURČIČEVI DOMAČIJI IN V HIŠI KRANJSKE ČEBELE!

 

Konec šolskega leta je že pred vrati in šolarji se že veselijo brezskrbnega poletja. Že veste, kaj bo vaš otrok počel med počitnicami?

Za vaše otroke pripravljamo dva tedna brezskrbnih druženj in zabave na dveh top lokacijah!

 

HIŠA KRANJSKE ČEBELE

Kdaj? Od 16. do 19. avgusta 2022

Kje? Hiša kranjske čebele v Višnji Gori in njena bližnja okolica

Kdo? Šolarji od zaključenega 1. do 5. razreda OŠ

Kaj? Zabavno in nepozabno spoznavanje čudežnega sveta čebel v Hiši kranjske čebele in sprehodih v naravi Višnje Gore bomo otrokom približali te pomembne opraševalke. Skozi igro, ustvarjalne delavnice, pripovedi, na doživljajski razstavi in ob obisku čebelarja bomo izvedeli, kdo je matica, zakaj troti nimajo žela, kako čebele zgradijo satje in zakaj se čebelja družina včasih odloči, da si poišče nov dom.

 

JURČIČEVA DOMAČIJA

Kdaj? Od 22. do  26. avgusta 2022

Kje? Jurčičeva domačija na Muljavi in njena bližnja okolica

Kdo? Šolarji od zaključenega 1. do 5. razreda OŠ

Kaj?  Igrivo počitniško druženje v družbi animatork, ki bodo otroke popeljale v otroštvo našega pisatelja in novinarja Josipa Jurčiča. Skozi vsakodnevne zabavne in ustvarjalne aktivnosti, ki bodo spodbujale veščine opazovanja, pozornega poslušanja in domišljije. Obdani z naravo bomo raziskovali muzej na prostem, skozi pripovedi spoznavali nekdanje prebivalce domačije, reševali križanko velikanko, se urili v pripovedovanju zgodb ter jih poizkusili zapisati na različne izvirne načine in s predmeti, ki jih bomo nabrali na tisti poti do Krke, po kateri je stopal naš pisatelj. Koliko zanimivosti in čarobnosti se nam bo zgodilo? Verjetno nič manj kot našemu Jožeku.

 

 

CENA, PRIJAVA IN NAČIN PLAČILA

Cena počitniškega varstva (5 dni) znaša 130€. Ob prijavi vsakega naslednjega otroka iz iste družine (brat, sestra), je cena 110€. Cena počitniškega varstva v Hiši kranjske čebele znaša 104€ oz 88€ za vsakega naslednjega otroka iz iste družine.

Svojega otroka lahko prijavite preko elektronske pošte info@prijetnodomace.si ali osebno v Hiši kranjske čebele v Višnji Gori (od ponedeljka do petka, med 7:00 in 15:00).

Prijava bo sprejeta, ko bomo prejeli vašo podpisano izjavo (prejeli jo boste po elektronski pošti ali osebno).

Strošek varstva je potrebno poravnati najkasneje teden dni pred začetkom termina na tekoči račun ZKT Prijetno domače Ivančna Gorica.

Prijave se zbirajo do zapolnitve prostih mest.

 

KAJ ZAJEMA CENA POČITNIŠKEGA VARSTVA?

V ceno je všteto 5-dnevno varstvo otrok, animacija, ustvarjalni pripomočki in materiali, izdelki, ki jih otroci odnesejo, dve malici, kosilo, sveža pijača.

KAJ VAŠ OTROK POTREBUJE?

Na počitniških varstvih se bomo nahajali v naravi, zato naj bodo otroci primerno oblečeni in obuti (obutev, primerna za hojo po okolici in gozdnih poteh). S seboj naj imajo pokrivalo za glavo, manjši nahrbtnik, plastenko za vodo, priporočamo pa tudi kremo z zaščito pred soncem ter sredstvo proti klopom in komarjem.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@prijetnodomace.si ali na številki 01/44 40 410 (od ponedeljka do petka, med 7:00 in 15:00).

Pohitite s prijavami, saj je število prostih mest omejeno.

 

Veselimo se druženja z vašimi otroki!

Ekipa ZKT Prijetno domače Ivančna Gorica

 

14.06.2022