Skip to main content
Prijetno domače novice

Novo promocijsko gradivo destinacije Prijetno domače, nastalo v sklopu projekta RAST

By 22. aprila, 2021No Comments

Izdali smo novo promocijsko gradivo celotne turistične ponudbe občine Ivančna Gorica, v okviru projekta RAST in aktivnosti Promocija in obveščanje javnosti. Novo promocijsko gradivo vključuje zgibanko Prijetno domači okusi (ang. Comfortable and homelike flavours), ki prikazuje kulinarično ponudbo občine Ivančna Gorica v slovenskem in angleškem jeziku. Na eni strani zgibanke je prikazana celotna gostinska ponudba z naslovom ponudnika, kontaktno številko, odpiralnim časom in posamezno tipično ponudbo. Na drugi najdete preostalo lokalno ponudbo območja, ki vključuje lokalne kmetije in ostale lokalne ponudnike domačih produktov. Zgibanko je oblikovala Mojca Seliškar, uvodni nagovor je sestavila Dragica Šteh.

V okviru projekta RAST smo naredili tudi 4 nove promocijske roll-upe, ki so med seboj povezani, lahko pa jih postavimo tudi ločeno. Prikazujejo poglavitne turistične točke destinacije Prijetno domače in nagovarjajo obiskovalca, da nas obišče.

Bogatejši smo tudi za dve zastavici, kateri bomo uporabili v promocijske namene. Na prvi je napis Zavod Prijetno domače, na drugi pa Jurčičeva domačija.

Se že veselimo, da se turistični obrati ponovno odprejo in da bomo lahko z novim promocijskim materialom še bolj celostno promovirali območje občine Ivančna Gorica – destinacijo Prijetno domače. Novo promocijsko gradivo lahko prevzamete na Zavodu Prijetno domače (Sokolska 5, Ivančna Gorica) in na Jurčičevi domačiji.

Katja Klemenčič, vodja projekta RAST

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

www.eu-skladi.si