Skip to main content

19. 4. in 10. 5. 2021 je v okviru projekta RAST in aktivnosti spodbujanje mreženja, potekalo celodnevno spodbujanje sodelovanja med turističnimi ponudniki na način »ponudnik spoznava ponudnika«.

Prvi dan je zajemal obiske pri naslednjih ponudnikih: Kmetija Kotar (Kmetija Pr Špan), Turizem Fajdiga, Ranč Prebil, Hiša Ida in Domačija Grofija. V drugem srečanju pa smo obiskali naslednje ponudnike: Niceranch, Kmetijo Erjavec, Turistično vas Pristava, Vilo Kosca, Kmetijo Čož in Letališče Šentvid pri Stični.

Posamezni ponudnik je predstavil njegovo turistično ponudbo in zgodbo ter nam tako približal informacije, ki so ključne za povezovanje ponudbe znotraj destinacije Prijetno domače. Pomembno se nam zdi, da turistični/lokalni ponudniki poznajo ponudbo znotraj destinacije, saj ima obiskovalec na tak način lepšo izkušnjo, obenem pa se tudi turistični ponudnik lažje znajde pri podajanju informacij o ostali turistični ponudbi v njegovi bližini.

Se že veselimo poletne turistične sezone, da bomo tudi v praksi uporabili vse pridobljene informacije in se še bolj intenzivno povezovali.

Katja Klemenčič, vodja projekta RAST

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

www.eu-skladi.si