Skip to main content
Prijetno domače novice

Katalog turistične ponudbe občine Ivančna Gorica

By 16. septembra, 202130 januarja, 2024No Comments

Ponudba na Zavodu za kulturo in turizem, Prijetno domače Ivančna Gorica je bogatejša za NOV KATALOG TURISTIČNE PONUDBE OBČINE IVANČNA GORICA. Nastal je v okviru operacije RAST. Osrednjo vlogo ima 5 novih integralnih turističnih paketov (Prijetno domača doživetja), s katerimi smo povezali ponudbo naših turističnih ponudnikov v dnevna doživetja za obiskovalce, vključuje pa tudi 10 top turističnih točk, Prijetno domača doživetja, ostalo turistično ponudbo in spominke občine Ivančna Gorica.

Novi turistični paketi so naslednji:

  • Aktivno po sledeh Gospe s Pristave,
  • Na sledi za človeško ribico,
  • Razišči Temeniško dolino,
  • Spoznaj Jurčičevo Muljavo,
  • Iz panja na cvet.

Nov katalog turistične ponudbe lahko turistični ponudniki prevzamete v pisarni ZKT Prijetno domače Ivančna Gorica, na Sokolski ulici 5. Tiskani katalog je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku. Ravno tako je spletni katalog turistične ponudbe objavljen na strani Prijetno domače in sicer v 4 jezikih (poleg slovenščine in angleščine tudi v nemščini in italijanščini). Lahko ga prelistate ali pa si ga naložite na vaš računalnik. Gre torej za prvi turistični katalog v tako obširni vsebini, katerega bomo zagotovo v prihodnje nagrajevali in dopolnjevali.

Z izdajo kataloga se je projekt RAST zaključil. Sledijo pa nadaljnji koraki, v katerih bomo tržili trenutno turistično ponudbo, nadgrajevali že obstoječo, razvijali novo in turizem v občini Ivančna Gorica še bolj izpostavili ter predstavili na slovenskem in tudi na mednarodnem trgu.

Iskreno se zahvaljujemo vsem ponudnikom za sodelovanje pri projektu RAST in se že veselimo nadaljnjega povezovanja in nadgrajevanja ponudbe.

 

Vodja projekta RAST

Katja Klemenčič